Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Volt akinek úgy kezdte az...

Volt akinek úgy kezdte az ovit a gyereke, hogy nem tudott wc-be kakilni?

Figyelt kérdés
Hogy alakult utána? Mikor szokott át a wc-re? Soha nem kakilt be az oviban?
2012. szept. 28. 09:08
 1/8 anonim ***** válasza:

Lányom sem kakil wc-be, csak bilibe, vagy Guggolva kint, vagy a bugyiba!

Csak délig van az Oviban, 1 hónapja jár, szerencsére még nem kakilt ott, mindig itthon mikor megjövünk.

1 hónap alatt azért fejlődött annyit, hogy szól ha kakilni kell, és kéri a bilit, de a wc-re nem akar ráülni ha kakilni kell, csak a pisi megy oda.

Bár lehet az Oviban kakilna a wc-be, mert itthon szerintem azért könnyebb neki a bilibe kakilni, mert nem kell magát megtartani, le ér a lába, és lehet az Oviban is kakil, mert ott is leért a lába a kis wc-ről!

Nem tudom mit szólnak majd ha ott jön rá a kakálás, és bekakil a bugyiba...

De hát vannak balesetek...

2012. szept. 28. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Én lányom fél évig úgy járt oviba, hogy pelust kért a kakihoz. Az oviban tudtak erről, bár soha nem kellett neki otthon kakilni (mindig itthon szokott).

Aztán nyáron nem járt oviba, átszokott a bilire, majd a vécére sikeresen. Most már csak a vécébe kakál, ezzel nincs gond, de az oviban még mindig nem. Bár tök mindegy, itthon kikakálja magát rendesen reggel vagy este, nem is bánom, hogy nem ott kakil, legalább itthon rendesen ki tudom törölni a popsiját.

2012. szept. 28. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
ELőző vagyok, hülyeséget írtam, szóval soha nem kellett neki az OVIBAN kakilni.
2012. szept. 28. 11:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Fiam jövő héten kezdi az ovit, de mindig pelust kér a kakihoz, a wc említésére már sírva fakad, pedig soha nem erőltettem. Óvónőknek mondtam ezt, azt mondták akkor itthon intézze el pelusba, őket az nem zavarja. Csak félek, hogy mivel elég rendszertelenül kakil (elég szorulásos, kb 2 naponta szokott), nehogy az oviban jöjjön rá majd, mert akkor nem tudom mit fog csinálni :(
2012. szept. 28. 13:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne félj.

Nézd a kényszer nagy úr: vagy elintézi az oviban a vécébe, vagy haza fogja hordani a kakit.

Csak ne parázz rá, teljesen felesleges.

2012. szept. 28. 15:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Végülis ez a két megoldás a legvalószínűbb:) Köszi!
2012. szept. 28. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Enyém nemrég kezdte az ovit és nem hajlandó wc-be kakilni, csakis a pelusba, de mivel mindig reggel v. este kakil, így nem csinálok belőle problémát. Erőltetni nem akarom.
2012. szept. 29. 14:35
 8/8 anonim ***** válasza:

Lányom is pelusba kakilós volt, csak ahhoz kellett neki pelus, már éjjelre sem, de kakihoz mindig.

Szépen elkezdte az ovit (ott mondjuk ezt nem reklámoztuk), otthon kakilt mindig, ez nem volt gond.

Úgy egy fél éve járhatott már oviba, amikor egyik nap közölte, hogy bilibe fog kakilni. Onnantól bilibe kakilt, majd még egy évvel később rászokott a WC-re.

2012. okt. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!