Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » (Miért) engeded óvodába,...

(Miért) engeded óvodába, iskolába gyerekedet, ha kifejezetten zöld váladék jön az orrából?

Figyelt kérdés
2012. szept. 27. 18:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Kedves 20-as válaszoló!

A Lánykám óvodából hiányzott a héten, már nem bölcsis.

2012. szept. 28. 10:26
 22/24 anonim ***** válasza:

ha nagyon beteg kislányom zöld trutyi ,jön az orrábol ,és csunyán köhög akor itthon marad és amig megnem gyogyul ez 1-1,5 hét szokott lenni .

a másik kérdésre hogy az iskolások mennek e igy iskolába nálunk adig meg a 2 nagyfiam iskolába amig csak kicsit betegek ,mivel az iskolábol nem hiányozhatnak sokatt .

2012. szept. 28. 12:04
 23/24 anonim ***** válasza:

Itt érdekes válaszok vannak: a taknyos gyerek oviba-szülő munkában

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..

2012. szept. 28. 12:50
 24/24 anonim ***** válasza:

Én a fiamat 2 napig járattam, "beszokott", és 2 hete itthon van, és egy darabig nem is fog menni.

És nem azért mert annyira el vagyok eresztve szabadsággal, meg segítséggel, hanem mert nem akarok a fiamnak durva kórházi kezelést.

Valaki írta, hogy miért nem kúrálja a gyerekét, na a fiam az év 365-napjából 365ben taknyos, amire a doki se tud mit adni, egyszerűen teli az orra, ha nem fújja, akkor bezöldül, ezért is szívom rendszeresen, és mindeközben meg nem fertőz, mert úgy fest valami banális dologra allergiás(állatszőr, por... ami egész évben fellelhető)(dokihoz jöv héten megyünk vele)

2012. szept. 28. 21:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!