Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem veszik fel se oviba, se...

Nem veszik fel se oviba, se bolcsiba 2,5 eves fiamat, de nagyon kellene neki mar a kozosseg. Nektek mi valt be?

Figyelt kérdés
Oviba nem mehet, mett nincs 3 eves, bolcsibe meg azert nem, mert itthon vagyok a kicsivel. Egesz nap unatkozik itthon, hiaba kotom le barmivel, par perc alatt megunja. Ha a jatszon vagyunk vagy jatszohazba, akkor ra se kell szolni, eljatszik mas gyerekekkel egy hang nelkul orakon keresztul. De anyagilag nem birom a jatszohazazast, a jatszoter meg hamarosan elmarad az idojaras miatt. Annyira igenyelne a tarsasagot! Ti mit csinaltok, hova viszitek?
2012. szept. 27. 15:26
 1/6 anonim ***** válasza:
családi napközi? mondjuk fél napra heti pár alkalommal? az úgy talán nem olyan drága.
2012. szept. 27. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is a családi napközit mondom.Az én kisfiam ma 28 hónapos,tehát hasonló korú.Őt már felvették oviba,igaz januárban kezdhet,legalábbis ha addigra szobatiszta lesz.Mi napközibe fogjuk járatni.Itthon vagyok vele gyesen,de neki kell a gyerektársaság,sír hogy nem mehet még oviba.De nálunk szerencsére megfizethető áron van még így is félnapra egy egész hónapra a napközi.8-12.30-ig 5000 ft/hónap,+naponta 100 ft a tízórai.Szerintem ennél olcsóbban sehol nem jön ki.Mi is azért gondoltuk,hogy menjen 4órába napközibe,hogy legyen gyerekek között, én meg addig elvégzem a dolgaimat.Debrecen melletti nagyváros.
2012. szept. 27. 15:50
 3/6 A kérdező kommentje:

Koszi mindkettotoknek!

Mennyire szerencsed van, hogy csak annyiba kerul nalatok a napkozi. Itt 1 nap 3500 ft. Az rengetek! Meg ha csak heti par napra iratnam is be! De azert koszi. Ja, es itt nincs evkozben oviba beiratas.... Bp....

2012. szept. 27. 21:24
 4/6 anonim ***** válasza:

A hasonló helyzetben lévő anyukákkal szervez 'ovit' heti 1-2 alakomal erezétek össze a kicsiket valakinek a lakásán. Szervezetek közös kirándulást,

ha belefér vallási csoporthoz is csatlakozhatok az ilyen helyeken sok a családi program.

2012. szept. 27. 22:38
 5/6 anonim ***** válasza:
BABAKLUBOK! A kicsit is viheted,es ott is lehetsz veluk,mindenkinek szuper idotoltes.En mindket gyerekemmel jartam ,szinte minden nap,egyutt toltottuk az egesz napot harmasban, nem adtam bolcsibe,most pedig imad ovodaba jarni,de 3 evet itthon volt velunk,es mentunk mindefele gyerekprogramra.Rengeteg van nezz korul,nemcsak a bolcsode lezetik szerintem.Mi jartunk gyerekkonyvartol elkezdve mindehova,elveztek meg kicsi is ,mert volt jatszosarok.Nezz korul a neten,te is tartalmassa tudod tenni a napjaikat,nem muszaj a bolcsode,azert hogy gyerekekkel legyen.
2012. szept. 27. 23:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszi, jo otletek ezek is! Itt hetfo, pentek 10-12-ig van baba mama klubb.
2012. szept. 28. 08:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!