Megőrülök! Mit tegyek? Pelus-szobatisztaság kérdés! (nem a klasszikus! )
nem, nem ez az erőltetés!
ez az első lépés. várhatsz arra, hogy majd pelusban szóljon mindig de nem fog!
erőltetés az, hogy ráülteted a wc-re és addig nem kelhet fel míg nem pisil. na ezt ne csináld. a másik, ha baleset van, nem szabad leszidni.
vedd le holnap reggel a pelust és mondd azt:
kicsim, ma pelus nélkül leszel, mert nagy vagy :) jujjj, nagyon jó lesz meglátod! ha pisilned kell akkor szóljál és megyünk a wc-be. blabla... :)
mikor belepisil, tapsold meg, adj neki sok sok puszit, dicsérd meg és engedd meg neki, hogy ő húzza le a wc-t.
mesélj neki szobatisztaságról mesét, macit pisiltessétek meg, stb...
nem értem, hogy azok után, hogy ő kérte többször, hogy vegyétek le a pelust és wc-be pisiljen, miért gondolod hogy ha leveszed a pelust az erőltetés :O
nagyon ügyes a gyereked, tartasz valamitől hogy ennyire nem akaródzik ez?
persze te ismered, én csak a kérdésre válaszoltam, de az tudom, hogy ha nem veszed le róla a pelenkát akkor 5 év múlva is azon fogsz aggódni, hogy miért nem szól. pelusban nem tudja megtanulni, mert nem érzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!