Ti mit tennétek?
Ez a szülők felelőssége is!
Nálunk van egy retesz az ovoda bejárati ajtaján, és egy a kapun, magasan, hogy a gyerekek ne tudják kinyitni, épp ezért hogy ne lógjanak meg.
A gyerekek az Oviban maguk mennek mi wc-re, maguk mennek ki a folyosóra/öltözőbe, 10- ig 1 gondozó van a 29 gyerekre nálunk, mert ennyit nem tud szemmel tartani, ezért van retesz mindenhol, amit a szülök mindig behajtanak maguk után!
Az Óvónő is jobban figyelhetne az újakra, hisz még nem
Ismeri őket!
Lányom is ilyen lelépős, Annó a bölcsiben szóltam, tegyenek reteszt a kapura, másnap rajta is volt!
Az első gondolatom, hogy a büdös életbe nem viszem abba az oviba a gyerekem.
A második: igenis beszélni kell a vezető óvónővel, ki kell követelni (ha máshogy nem megy, akkor az önkormányzatot is fel kell keresni), hogy az ovi kapuját rendszeresen zárják.
Én egy 5000 fős kis faluban lakom, és még az is meg van szabva, hogy mikor mehetek ebéd után a gyerekemért. A kapunk magasan kallantyú van, amit gyerek nem ér fel, és olyan erős mágneszár, hogy felnőtt sem tudja kinyitni.
Fel vagyok háborodva, hogy ilyen ovik vannak, ezt nem szabad annyiban hagyni!!!
Mit tennék...
Végiggondolva azt, hogy mi történhetett volna, ha te nem vagy ott és nem tereled vissza, sosem vinném oda többet.
Persze emberek vagyunk, az óvodai gondozók is azok, hibázhatnak, ésatöbbi, értem én, de számomra ez az a helyzet, amiben nem adnék második esélyt se az óvónőknek, se az intézménynek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!