Megvennéd már most a Karácsonyi ajándékot kisgyerekeidnek?
Figyelt kérdés
Ha igen ,akkor nem tartasz attól,hogy más fogja addigra érdekelni?2012. szept. 23. 10:09
1/7 anonim válasza:
igen van amit megvette.igazából nem,mert amit vettem olyan még nincs neki,és biztos szereti.de van amit nem merek még megvenni.pont ezért.de ez nagyon olcsó volt és új,igy megvettem.
2/7 anonim válasza:
Minden évben megvettük eddig hamarabb, idén is így lesz.
Persze valószínű minél idősebb lesz, annál nehezebb lesz ezt megoldani. 10 felett már szerintem problémásabb lehet ez, de majd meglátjuk.
3/7 anonim válasza:
igen most néztem ki egy szép gyerekpaplant és párnát derékaljat ezt megvezsem neki most
4/7 anonim válasza:
Én már megvettem az ajándékok egy részét, de novemberben még szülinapja is lesz a kislányomnak, de ötletem már a szülinapjára is megvan. Csak azért kezdtem ilyen hamar az ajándékok beszerzését, mert októberben születik a kistesó, így karácsony előtt már nem lesz annyi időm ajándékok után szaladgálni. Remélem, hogy érdekelni fogják.
5/7 anonim válasza:
Nézegetem már, mert játék konyhát akarok venni neki, és figyelem az akciókat. Amint találok jó áron, megveszem, akkor is, ha ez épp október közepén lesz mondjuk. :)
6/7 anonim válasza:
Igen, már elkezdtem vásárolni, épp tegnap vettem egy újabb adag vonatsínt és házikót a már meglévő készlethez. Vettem már társasjátékot is, vettem már mesekönyvet is.
Hát nem, attól nem félek, hogy decemberben ezek nem fogják érdekelni... Fura lenne, ha kifordulna önmagából 2-3 hónap alatt...
Tavaly is szeptemberben kezdtem vásárolni, karácsonyra annyi dolog gyűlt össze, hogy még én is csak bámultam, hogy milyen ügyes voltam :) (Tudod, mire eljött a becsomagolás ideje, sok dologról meg is feledkeztem) ő meg örült a sok mindennek :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Hát egy ajándékot már én is megvettem de most láttam egy másik játék akciót és azt mondta a párom,hogy lassitsak egy kicsit.Még soká lesz karácsony.
2012. szept. 23. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!