Kislányom fél az egyik babájától, mitől lehet?
Gyerek koromban én is féltem a sírós alvóbabáktól. Valahogy idegesített a mű-nyekergés. Némelyik babának olyan csúnya, természet ellenes géphangja van. Nem minden kislány szereti a babákat - olyan, mint egy gyerek, de mégsem az, rideg műanyag.
Szerintem tedd el a szekrénybe a babát, nem kell erőltetni - lehet, pár hónap, pár év múlva már nem fog tőle félni, és szeretni fogja.
Én hét éves koromig kizárólag plüssállatokkal játszottam, utána jött a Barbie őrület - ezt már szerettem. Úgy kilenc-tízévesen már játszottam kislány/csecsemő babákkal is.
Minden gyerek más.
A kislányom tavaly kapott egy babát, ami sírt meg nevetett, meg mittomén (simát akartam de nem találtam szépet). Szóval rögtön pánikrohamot kapott tőle, úgyhogy egyszerűen megoldottam: KIVETTEM AZ ELEMET. Azóta az a babája, vele alszik, viszi mindenhová.
Egyébként nagyon fura, hogy mitől ijednek meg, mert a lányom imádja a zenélő játékokat, de a bátyja kapott egy zenélő mozgó tűzoltó autót, és attól nagyon fél a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!