Hány évesen tudják a gyerekek kitörölni a feneküket?
Figyelt kérdés
2012. szept. 19. 16:51
2/7 anonim válasza:
3.5 ÉVES KISFIAM SZÉPEN KITÖRLI.
3/7 anonim válasza:
3-3,5. Nem feltétlenül azzal a technikával amivel a felnőttek, de megoldható. 2 lányom van, most 5 évesek, és semmi gondjuk. Sosem törölték bele a nunijukba.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát szerintem a 3 év nálunk nem jön össze, de mondjuk nem is erőltetem. Én is olyan 5 év körülre gondoltam. Óvodába nem is kakil a lányom, mert nem törli ki senki a popsiját.
2012. szept. 19. 19:24
5/7 anonim válasza:
Hát én sem gondoltam volna, de a 3 éves lányom mostanában kitörli magának, van hogy néha azt sem engedi hogy én csináljam. Persze még nem profin csinálja.
6/7 anonim válasza:
Az unokaöcsém most elsős, és nem hajlandó rá. mikor mondtuk neki, hogy iskolában senki nem fogja neki kitörölni, akkor azt mondta: El nem képzeled, hogy majd a kakáés fenekemhez nyúlok.
Sajnos semmivel nem lehet rávenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!