Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem érdekli semmi a 22...

Miért nem érdekli semmi a 22 hónapos lányomat? Baj van vele?

Figyelt kérdés

Eddig olyan szépen eljátszott, rajzolt, gyurma, építő, könyvek,minden érdekelte.

De most nekikezd valaminek, nem telik el fél perc, és már megy is tovább. Semmi nem köti le huzamosabb ideig.

Normális dolog ez ebben a korban????

hA leülök mellé, és játszunk, akkor sem sokkal jobb a helyzet.

Gyerektársaság nagyon kellene neki, látom rajta. De most született kistesó, a bölcsibe csak munkáltatóival vennék be,és nem is szivesen vinném, viszont más lehetőség nincs.

Barátnőmék hasonló korú lányával szoktak jönni, de a 2 hetes cseppem miatt, mostanában nem voltak.

Milyen játékot vegyek, vagy találjak ki neki??? Nektek mivel játszik??? mi köti le leginkább??

2012. szept. 19. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:

a bölcsi akkor se lenne jó mert picihez hordja a vírusokat . mi tavaly jártunk így hogy ovis lett a lányom csecsemő a fiam és folyton beteg volt mindkettő.

áldatlan egy állapot.

próbáld meg hogy ha nem pofátlanság a barátnődék vigyék el magukhoz a kislányodat játszani pár órára .

v. játszótársaság akár itt is kereshető nagyik?? család ? tud segíteni egy -egy állatkerti játszóházas program szervezésében .

játék?? uh. ismerős amit leírtál -nem köti le semmi -

nincs vele baj a házimunkába nem tudod még ha van kert talán ott elvan . nagyon nehéz tudom . kísérletezzetek .

2012. szept. 19. 13:20
 2/4 A kérdező kommentje:

Házimunkába segít, jön velem porszívózni, kruplit psuolni, port törölni stb..

Van kert is, de oda egyedül nem szivesen engedem, apukájának is segít kinn, barkácsolnak, kutyus-nyuszi van itthon, elvan ő. Csak tényleg látom,hogy sokat ténfereg, és nem jó neki semmi:(:(

Sajna állatkert stb. 50 km-re, nagyik látástól mikulásig dolgoznak:(:(

2012. szept. 19. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:

ez életkori sajátosság hogy csapong. lehet sok a lehetőség . készítsetek együtt ételt ha segít az jó akár törölgetni nagyon ügyes dícsérd legyenek saját programjaitok járjatok sétálni gyüjtsetek terméseket beszélgess vele sokat .

biztos így van de majd féltékeny lesz sajnos ha a pici éberebb lesz .

nem fogja odaadni a játékait a tesójának stb. bonyolódik.

sztem tényleg az összejárás a legjobb

a mamákkal én is így vagyok sajnos ötvenesek melóznak.

2012. szept. 19. 13:31
 4/4 anonim válasza:
70%

Szia szerintem ebbe van egy jó adag testvérféltékenység is. Tesóhoz hogy viszonyul. A csajszi nem mutat egyéb területen visszafejlődést? Pl nem szeretne ő is szpozni, vagy ha már szobatiszta volt, nem pisil be újra?

Játszóházba vagy játszóótérre nem tudja mondjuk apuka elvinni?

Bár ha nincs segítséged úgy nehéz

2012. szept. 21. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!