Bölcsibe nem vettek fel minket, maradt a csana, van valakinek tapasztalata a családi napközis munkáról, életről?
Figyelt kérdés
2 éves baba2009. júl. 31. 19:11
1/4 anonim válasza:
Sokkal jobban jár a baba, mint ha bölcsibe vinnéd: kiscsoportos, többet fogloalkoznak a gyerekkel, van idő fejlesztésre, játékra, nem arról szól az egész, hogy éljük túl vlhogy a napot 4szer annyi gyerekkel, mint amennyivel elbírnánk.
Drágább. Sokkal.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a babának jobb, a pénztárcátoknak rosszabb :S Egy bölcsiben 6 gyerek jut egy dadusra hivatalosan, de túl vannak töltve, egy családi napköziben 7 gyerek egy csoport, és általában 2 ember legalább foglalkozik velük. Persze arra nincs garancia, hogy kedvesek-e, értenek-e hozzá, de erre a bölcsiben sincs.
3/4 anonim válasza:
Szia! Egy falusi családi napköziben vagyok óvónő. Imádom ezt a munkát. Hét kis manóm van, másfél-három évesig. Nagyon jó a gyerekeknek, szeretnek ide járni. Sokkal hamarabb megtanulnak mindent, mint az "otthon ülő" társaik. Utánozzák egymást minden téren, természetesen pozitívan. Pl ha a egyik kiswc-be pisil és nagyon megdicsérem, tuti, hogy fél óra múlva mindenki wc-be akar pisilni. De az evéssel is így van. Igaz, hatalmas türelem kell hozzájuk, de a szeretetük kárpótol. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család.
4/4 anonim válasza:
Azt elfelejtettem, hogy nálunk ingyenes, mert az önkormányzat tartja fenn. Vagyis csak az evésért kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!