Mikor lesz így szobatiszta a kisfiam?
Figyelt kérdés
27 hónapos a kisfiam, ügyesen pisil a bilibe.Már amikor kedve tartja.Kakilni egyáltalán nem kakilt még a bilibe.Mikor szól,hogy pisilni kell,akkor tartja addig,amíg a bilihez nem érünk.Viszont tényleg akkor szól,hogy pisilni kell,mikor kedve tartja.Most is kis gatyában van,az előbb is belekakilt.Tudja mit kell csinálni a bilibe.Sokszor kérdezem,hogy hova kell pisilni,kakilni és vigyorogva mondja,hogy oda,szőnyegre.Ti mit tennétek?Vagy hogy lehet így rávezetni a szobatisztaságra?2012. szept. 17. 15:26
1/2 anonim válasza:
A kulcsszó a türelem! Tudom, állítólag sok gyerek egy nap alatt lesz szobatiszta, de a többségnél ez egy hónapokig tartó folyamat.
Amit tehetsz, hogy például ha x ideje nem volt már pisilni, akkor elviszed a bilire. És nem idegeskedsz. Amíg kell, pelusozd az utcára, nem lóverseny ez.
Ismerős egyébként az érzésed, nyár elején én is több kétségbeesett kérdést tettem fel ide. Azóta ott tartunk, hogy pisis baleset nagyon ritkán van, néha ő szól, néha én figyelek oda, a kaki csak az utcán sikerül, pelusba. De már nem görcsölök. Szépen lassan, de ügyesedik. Felteszem, iskolába már nem pelusban fog menni. :) Egyébként 2 év 5 hónapos kisfiú.
2/2 anonim válasza:
Kisfiam 31 honapos en mar a nyar ota probalkozom es semmi hatas. Ha van kedve szol, ha nincs kedve nem szol. Ha van kedve bilibe kakil, ha meg nincs akkor gatyaba. Pedig en is mindig elmondom neki szepen, a bili mindig ott van lathataron belul... Soha nem volt megszidva, eroltetve... En oszinten szolva mar feladtam. Majdcsak szobatiszta lesz a maga tempojaban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!