Lányom most lesz két éves, és nem akar aludni délután?
Figyelt kérdés
Kb. egy hónappal ezelőttig minden rendben volt. Szépen lefeküdt délután mellém, és max. fél óra izgés-mozgás után elaludt, kb. két órát. Ezután elkezdte azt csinálni, hogy ha fel is jön az ágyra, szinte menekül innen. Nem tudom itt tartani. Látom, hogy álmos, de kűzd az elalvás ellen. Hintában sikerült elaludnia, de most már abba sem ül bele, mert tudja, hogy alvás jön. Egyedül autóban hajlandó elaludni. Este eddig rendben volt minden, de kezdi ugyanezt csinálni :-( Viszont ha elalszik, akkor reggel 9ig durmol. Miért lehet ez? Most jön egy rágófoga, ez is okozhatja?2012. szept. 15. 18:18
1/6 A kérdező kommentje:
Ha édességet eszik, az okozhat ilyesmit?
2012. szept. 15. 18:22
2/6 anonim válasza:
Az én lányom 2,5 éves múlt és ma ugyanezt csinálta. Fél-háromnegyed óra küzdés után feladtam. Még mindig nem álmos, pedig reggel 3/4 8-kor már fent volt és ismerve ôt, este 9-nél elôbb nem lesz álmos. Valószínûleg kevesebb igényük van az alvásra, mint közöttünk felnôttek közt is van olyan, aki hétalvó, másnak meg kevesebb is elég. Egyébként az édesség felpörgeti ôket, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
3/6 anonim válasza:
az én lányom nem alszik délután már 26 hónapos kora óta. így este 8kor már ágyban van és reggel 8kor ébred, nekem ez tökéletes. nem minden gyerek alszik délután, hidd el ha nagyon álmos bealszik még ülve is, ha meg nem akkor szépen töltsétek el az időt estig....
4/6 anonim válasza:
én lányom se alszik délután ha itthon van bölcsibe alszik.
5/6 anonim válasza:
Az alváshoz fel kell készülni. . Nem csak a felnőtteknek, hanem a kisgyermekeknek is. Azt javaslom legyen bevezető, leginkább a meseolvasás (dia, diavetítő app, stb..), azt senkitől nem lehet elvárni, h parancsszóra elaludjon! Én pl. Énekelni is szoktam altatodalokat.. és az sem jó indok, hogy "már nincs rá szüksége" , még 5 évesen is szüksége van rá! !!
6/6 anonim válasza:
#5 - és igen a kakaó, csoki, cukorka... hordozhat annyi energiát, ami "doppingolja" a picurt..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!