Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam náthás, eddig napi 1...

Kisfiam náthás, eddig napi 1 béres c-vitamint kapott, lehet növelni az adagot, vagy elég az a mennyiség?

Figyelt kérdés
2012. szept. 14. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Mennyi idős a kisfiad? Ez fontos info, enélkül senki sem tud érdemben válaszolni.
2012. szept. 14. 22:36
 2/5 A kérdező kommentje:
jogos.....3 és fél
2012. szept. 14. 22:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezekből a c vitaminokból is van különböző adag, én még a 200asat is keveslem ha beteg, én többet szoktam adni. Hamarabb gyógyul. A lányom is 3 és fél éves.
2012. szept. 15. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány mg-os lehet a béres C-je,de ilyenkor valóban növeld az adagot,akár 500mmg-ra is,kb.3-4napig,mellette jól jön egy kis kálcium-magnézium is! biztosan hamarabb gyógyul!Jobbulást,és ha tudtok,inhaláljatok sós oldattal.
2012. szept. 15. 09:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Megnéztem 50mg-os, akkor adok neki belőle még.
2012. szept. 16. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!