Lehet ennyire eltérő mennyiség a ciciben reggel, du. és du?
Este mindig kevesebb a tej ez életteni dolog: reggel több van, de ez hígabb, este pedig kevesebb és zsírosabb. Ezért nem érdemes méricskélni, mert tulajdonképp nem tudsz meg semmit belőle, azt figyeld, hogy a babád mennyire lakik jól. Ha 5 hetesen nem bír ki 3 órát két szopi között, az korántsem jelenti azt, hogy nem lakott jól, az anyatej elég gyorsan emésztődik meg. A 3 óra pihi miért kellene a mellednek? Nem akkor termelődik a tej, amikor keménynek, teltnek érzed a cicid, hanem érdekes módon akkor, amikor puhának érzed, mint a pudingot :)
A tápszert én annyira nem preferálnám, inkább próbálkozzatok sokszor cicire tenni (hamarosan úgyis itt van a növekedési ugrás 6 hetesen), ne várd ki a 3 órákat!
Miért kell 3 óra pihi a mellednek? Az anyatej (asszem) 80%-a frissen termelődik.
Urtica Urens homeobigyó (5CH, napi 2*5 bogyesz) nekem szuperül bevált!
A sör ugye alkoholmentes? Eszel is rendesen, ugye? Mert az is kell a sok tejhez :)
Szoptass továbbra is igény szerint, és hamarosan beáll a Babónak elegendő tejmennyiség. Tudom, hogy nagyon durva, de csak pár nap és beáll!
A méricskélést én elfelejteném, csak felidegesíted magad vele (tapasztalat)! :(
Ja, estére mindenkinek kevesebb a teje :)
Két mellből szoptatást nem akarod kipróbálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!