Azért mert bölcsibe adtam rossz anya vagyok?
Anyum nagyon haragszik rám, mert a 19 hós fiamat bölcsibe adtuk most szept. 5-től. Az ok az, hogy külföldön élünk, nem beszéljük jól a nyelvet ezért szeretném ha a bölcsiben megtanulná a fiam a nyelvet és szocializálódna. Mivel csak 3-an vagyunk itt ezért gyerek társaságban (és felnőttben sem) sosincs. Itt a játszóterek fél 8-ig üresek, mi meg 8kor fürdünk és már alszik is mint a bunda utána. Ráadásul 37 hetes terhes vagyok, erőm nincs sétálni délután a melegben sajnos... A fiam jól viseli a bölcsit, első egyedül lévős napon sírt, második nap már csak az első 10 percben. Nem lett befordulós, vidám itthon mint azelőtt. Ma pl nem volt bölcsi és alig bírtam vele, egész délelőtt sírt mindenért.. Ne értsetek félre, én itthon bőgtem amíg a férjem elvitte a bölcsibe, nagyon megvisel, de tudom h hosszútávon jó lesz neki. Nem akarom oviba adni úgy hogy nem beszél egy szót sem spanyolul.
Szerintetek nem kellett volna bölcsibe adnom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!