Nem alszik, mi legyen?
Az oviban a birka-szellem uralkodik, ott majd valóban valószínű elalszik. Csendben kell feküdni, a legtöbb gyerek elunja magát, és elalszik.
Aki mégsem, azzal majd csinálnak vmit. ha tud csendben fekszik..
Ne aggódj ezen.
Az én lányom múlt héten kezdte az ovit, és ott is aludt már az első nap, aludt is, itthon ő sem szokott.
Az én lányom sem alszik nyár óta otthon. Múlt héten még nem is kellett ott aludni az oviban. Nagyon fáradt volt az ovi után, látszott rajta, de így sem akart itthon aludni.
Ma már egész naposak voltak, és nem volt vele gond, elsőre aludt mint a kisangyal, pedig a cumit sem vihetjük be, eddig csak azzal aludt el, és most anélkül is. Akkor csak elfáradt. Szerintem próbáld meg.
Hétvégén voltunk egy fesztiválon, ahol találkoztunk az óvónőnkkel. Kihozta az testvére gyerekeit, akire vigyázott.
Mondta, (3,6 évesek) otthon úgysem tudja őket elaltatni.
Én meg nevettem, hogy otthon nem megy?
És mondta nem, otthon minden más.:)
Szóval még neki sem megy a saját rokon gyerkőceit elaltatni délben, az oviban meg simán alszik nála 30 gyerek.:)
1.Lehet ott elalszik,próba szerencse,nem tudhatjuk.
2.Az oviban nincs mese,tetszik nem tetszik,le kell feküdni.
3.A kettes pontban leírt "szigorral",hogy kötelező lepihenni,elképzelhető,hogy elalszik,mivel más választása "nincs."
4.Húgom 4 éven át nem aludt délután,de mégis le kellett pihennie,és csak úgy ott feküdt.
5.Ha sok gyerek nem alszik,meg lehet kérni az óvónőt,hogy had végezhessenek csendes foglalkozást.
6.Meg tudjátok azt oldani,hogy hazajöhessen ebéd után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!