Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy ilyen könyvhöz nem nagy a...

Egy ilyen könyvhöz nem nagy a 2 éves fiam?

Figyelt kérdés
[link]
2012. szept. 10. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Még a 4 évesem is bírja az ilyen jellegű könyveket.

A 2 évesem is :)

2012. szept. 10. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:
9%
2 évesnek ez már gagyi,ezt babáknak szokták. vidd inkább állatkertbe
2012. szept. 10. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Én már nem venném meg neki, szerintem egy 1 éves gyereknek ez sokkal nagyobb élményt ad, mint egy 2 évesnek. Az én fiam 2 éves kora körül kezdett el nagyon érdeklődni az olyan könyvek iránt, amiben kis történetek vannak. Pl. Bogyó és Babóca, Anna, Peti sorozat, Berg Judit könyvei. De ha valami olyat szeretnél, amiben "lehet valamit csinálni" is, nem csak lapozni, akkor meg olyat vennék, amiben vannak kis nyitogatható fülek, azt biztosan élvezné!
2012. szept. 10. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Venni nem vennék neki ilyet már, de ha kaptátok biztos elnézegeti, hallgatja még.
2012. szept. 10. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!