Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vihetem holnap oviba a kisfiam...

Vihetem holnap oviba a kisfiam, ha csak az orra folyik?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 21:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A mi lányunk is benáthásodott a hétvégén, rögtön azt gondoltam, hogy akkor hétfőn nem megyünk oviba. Aztán lázas is lett, ez végleg eldöntötte a kérdést. Nekem azért könnyebb, mert még itthon vagyok a kisebbik lánnyal, nem kell táppénzre mennem. Mára már jól van, de azért még itthon tartom a mai napra.

Ha teheted, bízzd rá valakire, de ma reggelre már biztosan eldöntötted, hogy viszed - e vagy sem.

Sajnálom, hogy páran lehurrogtak és nem válaszoltak normális hangnemben. A negatív választ is meg lehet(ne) normálisan írni.

2012. szept. 10. 08:30
 22/25 A kérdező kommentje:

Végül nem vittem,de csak azért,mert éjszaka azt mondta nehezen tud nyelni.Mondanom sem kell reggelre szinte semmi baja,az orrát csak 1x fújta és nem fáj semmije,vidám itt bohóckodik.Legközelebb csak orrfolyással tuti viszem.

Amúgy meg voltam bent reggel az oviba,és mit látok....köhögő gyerekek(és nem csak köhécselő),és az ott dolgozók között is voltak páran akik szintén benne vannak.

2012. szept. 10. 09:57
 23/25 anonim ***** válasza:
59%
Én viszem a lányomat oviba, ha csak az orra folyik. Ha kicsit is feljebb menne a hője, fájna a torka, vagy bármi más tünet lenne, akkor nem, de egy sima átlátszó orrfolyással igen. Ugyanúgy, ahogy szinte az összes többi anyuka is az ovinkban.
2012. szept. 10. 10:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Nálunk is szokás így vinni a gyerekeket,de mindenki ismeri a saját gyerekét,tehát ha semmi baja,akkor nyilván te döntöd el..én ilyenkor itthon tartom,mert nálunk az orrfolyás után általában befullad:( viszont ha látom hogy folyik az orra,akkor megpróbálom kikúrálni,ami most sikerült is befulladás nélkül!Pénteken folyt az orra,hétvégén szívtuk-fújtuk amivel lehetett,mára még köhög szép felszakadósat,holnapra nem sok baja lesz,holnap után pedig mehet..ez a mi esetünk.Örülök hogy nálatok ennyi egy megfázás!
2012. szept. 10. 12:02
 25/25 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak az orra folyik, de belül lappang valami. ÉN csak abból indulok ki, hogy az én kisfiam 3 hete orrfolyással küzd, semmi más tünete nincs. A doki azt mondta, van valami vírus, lehet, hogy bekapta, csak az immunrendszere annyira ellenáll, hogy csak az orrfolyásig fajult el a dolog.

Én akkor vinném, ha tudnám, hogy ott biztosan kifújják az orrát, és foglalkoznak vele rendesen. És az ovónő úgyis látja, ha haza kell küldeni.

2012. szept. 11. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!