Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vihetem holnap oviba a kisfiam...

Vihetem holnap oviba a kisfiam, ha csak az orra folyik?

Figyelt kérdés
2012. szept. 9. 21:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Más egy 3-5 éves és egy 7-15 éves gyerek immunrendszere. Iskolába engedném orrfolyással, főleg ha magamból indulok ki :-)
2012. szept. 9. 21:47
 12/25 anonim ***** válasza:
57%

Elolvastam a bemásolt kérdésre adott válaszokat is, úgyhogy biztosan lincselés jár majd a válaszomért.

Igen, ha csak az orra folyik, akkor viheted. Gyakran lesz még orrfolyás, nekünk a beszoktatás után hat hétig folyamatosan folyt a kisfiam orra, sajnos annyi időre nem tudtam volna itthon maradni vele. :(

Gyors gyógyulást neki, és jó ovizást holnapra!

2012. szept. 9. 21:49
 13/25 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy iskolába simán mehet orrfolyással. Erősebb akkorra már az immunrendszerük. Akkor már saját maga pl. ki tudja fújni az orrát, és oda rakja a kezét ha hapcizik.
2012. szept. 9. 21:50
 14/25 anonim ***** válasza:

Ja és nem hiszem, hogy lincselés járna bármilyen válaszért. Nem tudom mire rágott be a kérdező!

Meg amúgy úgyis a szülő dönti el, hogy viszi a gyereket vagy sem. Ha beteg az óvónő úgyis hazaküldi!

2012. szept. 9. 21:52
 15/25 anonim ***** válasza:
90%

Látom, beléd kötöttek rendesen...

Csak halkan jegyzem meg, a 2,5 éves kisfiam bölcsis, és ő is a szája elé rakja a kezét, ha tüsszent és köhög... Szerintem ne említsük ennél a kérdésnél egy napon az ovit és az iskolát, mert nem azt kérdezte szegény kérdező, hogy négy év múlva viheti-e majd iskolába a gyerekét, ha csak az orra folyik... Nem kell ezt úgy felfújni, ha tényleg csak az orra folyik - bármilyen hihetetlen, létezik ilyen, hogy valakinek csak ennyi a baja -, akkor igen, lehet vinni nyugodtan. Nyilván ha lázas, hány, megy a hasa, kiütéses stb., akkor nem szabad vinni, de a kérdező nem ezt kérdezte.

2012. szept. 9. 21:53
 16/25 A kérdező kommentje:
Most is kifújja egyedül és még a kezét is odarakja a szája elé ha hapcizik...tudod ez csak nevelés kérdése....köszönöm a válaszokat,reggel majd eldől,hogy oviba vagy dokihoz viszem-e.....
2012. szept. 9. 21:55
 17/25 anonim ***** válasza:
45%
Nyugodtan vigyed ha nem lazas.
2012. szept. 9. 21:55
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
15-ös - elvileg utolsó - válaszoló vagyok. Én csináltam olyat korábban, hogy ha csak az orra folyt a kisfiamnak, akkor kivettem arra a hétre a bölcsiből, és a nagyszülők vigyáztak rá - vagyis én egy másik városba mentem "haza" munka után, és így a férjemmel nem találkoztam egész héten emiatt, a kisfiam meg tiszta nyűgi lett attól, hogy bölcsi helyett a nagyszülőknél van, akiket egyébként szeret, csak kicsit unalmasan telt neki úgy a hét. Egy hét alatt nem gyógyult meg, nekem a hócipőm teli lett, hogy nem a megszokott életünket éljük egy kis nátha miatt, és nem akartam a végtelenségig húzni, így következő héten már ment bölcsibe (még mindig folyt az orra akkor is). Ezzel csak azt akarom mondani, hogy sajnos egy orrfolyás sem zajlik le 2-3 nap alatt, és nem csak az én kisfiamnál, de ahogy látom, a többi gyereknél sem.
2012. szept. 9. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Az enyém is odarakja (2,5 éves), de sajnos nem minden gyerek! Na mindegy nem ez volt a kérdés!
2012. szept. 9. 21:58
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Na, vitted végül is? Az én lányom is náthás, de csak ennyi. Nincs láz, meg hasonlók. És én is viszem oviba.
2012. szept. 10. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!