Hasmenés vagy mégsem?
2 éves kisfiamnak minden reggel nagyon híg, de NEM nyálkás, bűzös a széklete. Aztán egész nap semmi, vagy ha van is széklete az már normálisnak mondható. A gyermekorvosunk csak legyint rá, nem foglalkozik vele, mert szép fejlett kisgyermek.
Bár nem látom rajta, hogy fájna a hasa vagy valami mégis úgy gondolom, hogy ez nem mondható normálisnak, természetesnek. Mit adhatnék neki, hogy jobb legyen? Vagy tényleg hagyjam??
Hasmenés az ha naponta min.4-5-ször van hig széklete.Az orvosunk ezt mondta.
Szerintem ez nem hasmenés.Nem figyelted meg hogy nem e valamilyen ételtől vagy sok folyadéktól van-e ez?
Köszönöm a válaszod.
Persze figyelem és figyeltem is, hogy mit eszik, de nem tudok rájönni, mert szinte minden nap így van. Tejet nem nagyon iszik. A gyümölcslevek valamennyire hajtják, de nem túl sűrűn kap. Ha szörpfélét iszik akkor az háziszörp, én is főztem és a mama is.
Nagyon ritka, hogy rendes széklete legyen. Azt hiszem kiharcolok valami allergia vizsgálatot és egy gasztroenterológus beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!