Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól kötelező az óvoda?...

Mikortól kötelező az óvoda? Csak azért kérdezem mert szólt az óvodavezető, hogy írassam be a gyerekeimet óvodába akik még csak most novemberben lesznek 3évesek, mert 2013 jan 1-étől kötelező az ovi. Ha nem igaz akkor kötelezhet rá?

Figyelt kérdés
2012. szept. 8. 12:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy link, amiben le van írva, h mikortól kötelező beadni a gyereket oviba. Tehát abban az évben, amelyikben aug 31-ig betolti a 3 évet és ahogy már írták 2014-től lép érvénybe. Tehát ha mától élne a törvény, akkor sem kellene beadni őket ha nem akarod, mert aug 31 után töltik be a 3 évet. Duplán félre informáltak. Telefonálj be, vagy személyesen és mond meg, h nem viszed őket. Semmit nem tudnak tenni. Nekem is úgy volt, h kezdi az ovit a nivemberi születésü gyerekem, de még nem szobatiszta, meg nem beszél, úgyhogy meggondoltam inkább bölcsibe megy még 1 évet. Én csak betelefonáltam aaz oviba, mondtam, h szeretnék szólni, h nem kezd a fiam novemberbe, nem szeretném mástól elvenni a helyet, mert inkább bölcsis lesz.

2012. szept. 8. 16:13
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 10. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!