Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Maus szandálokról, cipőkről...

Maus szandálokról, cipőkről tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Véleményeket várnék Maus lábbelikkel kapcsolatban. Kislányomnak széles a lábfeje, magas a rüsztje, ráadásul befelé fordul a bokája. A Maus lábbelik igen jó áron kaphatók, de itt a környékünkön nem árulják, csak neten tudnám megrendelni. Előre is köszönöm, ha írtok.
2012. szept. 8. 10:00
 1/3 anonim ***** válasza:
16 hós kislányomnak is van, picit befelé fordul neki is a bokája és ezért kellett ilyet venni. Neki is magas a rüsztje, de ezzel a szandállal nem volt gond. Mi szeretjük, a kislányom is tud benne szépen járni, úgyhogy egyelőre meg vagyunk elégedve!
2012. szept. 8. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Én 3 éves kisfiamnak vettem már 3 pár Maus cipőt és eddig megvagyok vele elégedve.
2012. szept. 8. 14:57
 3/3 anonim ***** válasza:

A fiamnak nagyon széles és magas a lábfeje, én előszeretettel veszek neki Maus Tanoda szandikat, mert jó hosszú a tépőzárja és normálisan be tudom kapcsolni rajta. A kapcsosok se rosszak de sztem egy extra-lábra könnyebben eltalálja az ember a kényelmes beállítást a tépőzárral.

Ja, és a talpuk jó hajlékony, ez is piros pont a szememben, meg hogy a boka-kialakítás mindig kényelmes, annyira nem magas mint a salus, supi meg hasonlók, normálisan tud benne játszani, ülni, fetrengni is...

2012. szept. 8. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!