Mitől más egy bölcsődei foglalkozás (2,5 év körül gyerekekkel), mint egy kis csoportos?
nálunk bölcsödei foglalkozás nincs. az csak gyerekmegörző ahol irányítottan esznek, alszanak, pisilnek, és semmit csinálnak, vagyis "szabad foglalkozás" van a kötelező teendők között.
az oviban meg mondókáznak, verseket, dalokat tanulnak, néha még kirándulnak, rajzolnak, gyurmáznak, varrnak meg még sok minden közös program van, a szabad foglalkozásokon kívül.
nekem nagy csalódás volt a bölcsi, hogy a gyerekek csak úgy voltak :(
Ez mindig az adott intézmény szokásaitól függ.Az én fiam is 2,5 éves.Bölcsibe jár.Egész nap csak játszanak,rajzoláson kívül nincs kreatív foglalkozás.Az oviban már lenne.Én úgy gondolom,hogy neki még nincs rá szüksége.Az udvaron motorozik vagy bent vonatoznak a szönyegen.Kreatív,fejlesztő játékot meg én játszom vele itthon.
Nézz utána,hogy melyikben mi a napirend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!