Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek IKEA KURA ágya?

Van valakinek IKEA KURA ágya?

Figyelt kérdés

[link]

2,5 éves gyerkőcnek, és a néha itt alvó 14 éves tesónak jó megoldás lenne? Arra gondoltam, hogy a kicsinek alulra betennénk egy matracot, így neki olyan kuckós ágy lehetne. Csak azt nem tudom, hogy egy 14 éves gyereket simán kibír-e ez az ágy; nem fog recsegni, ropogni, ha megmozdul?

Akinek van ilyen, megírná a tapasztalatait, mennyire masszív, szereti-e a gyerek?

Helytakarékosság miatt 2 külön ágyat nem szeretnénk, és nagyon magas galériaágyat sem.

2012. szept. 7. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Flexát vennék erre a célra.
2012. szept. 7. 19:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Barátnőméknek van, nem nyikorog.
2012. szept. 8. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:

nekünk ez van kb 2,5 volt a lányom amikor megkapta

nekünk fönt alszik mert ott nem esik le ott a perem.

volt hogy apa is én is bebújtunk mellé fentre (min.200kg) még mindig bírja nagyon masszív.

Csak ajánlani tudom.

2012. szept. 8. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. szept. 9. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!