Van valakinek IKEA-s békás evőeszközkészlete?
Figyelt kérdés
Amiben előke, kistál, kiskanál, meg csőrös pohár van. A gondom, hogy én nem tudom a kistálat letapasztani.. :-) Rosszul csinálom? Nektek megragad?2010. febr. 4. 20:09
1/8 anonim válasza:
nekem ilyen békás van és sztem nem is letapasztható...legalábbis én nem jöttem ár, h mitől kéne laragadnia:-)
2/8 anonim válasza:
Nekünk is van,de ezek a talpas tányérok-nekünk több márka is volt-kizárólag tükörsima asztalon tapadnak.:))Tehát ez a funkciójuk életszagú körülmények között kihasználhatatlan,viszont egyébként jó az a készlet,olcsó,és nagyon jó minőségű,mi kb 3 éve használjuk,szinte naponta,és semmi baja.
3/8 anonim válasza:
Mi 2 hete használjuk, és a baba már szétrágta a kanalat a 2db fogával, úgyhogy azt már nem adom oda neki.
4/8 anonim válasza:
Akkor mi egy jó szériát fogtunk ki.:DDDD
5/8 anonim válasza:
Nekünk letapad az etetőszék asztalára. Szeretjük. A csőrös pohár csőrét viszont nem használjuk, nincs rá szükségünk.
6/8 anonim válasza:
Az enyém letapadna, de esélye sincs, a gyerek azonnal feltépi, így csak olyankor ragaszthatom, ha nincs ott:))
7/8 anonim válasza:
Az ikeás sima egyszerű "óccsó" etetőszék tálcájára odaragad :)
Nekünk is van már több mint egy éve és semmi baja :) Az én fiam nem rágta még szét a kanalat:))
de a pohár részét érdekes mód utálja csőrösnek is meg csőrtelennek is..
8/8 A kérdező kommentje:
A lányom pedig az előkéjét nem szereti. Pedig nagyon hasznos lenne... Az itatópohárból szépen iszik egyedül, a kiskanalat megkapja, az annyira pici, h én abból nem tudom etetni. A tányér pedig... Jó lenne, ha letapadna...
2010. febr. 5. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!