Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lágyéksérv műtétről mesélne...

Lágyéksérv műtétről mesélne valaki?

Figyelt kérdés

Tegnap este megjártuk a sebészet ügyeletet, mert a 4 éves fiamnak fürdéskor észrevettük, hogy valószínűleg sérve van. Kiderült, hogy tényleg lágyéksérve van, műteni kell (szerencsére nem sürgősen, van 1 hónapunk rákészülni).

Akinek volt ilyen műtétje (mármint a gyerekének), tudna mesélni? Hogy viselte a vérvételt, műtétet, fájt-e neki utána és meddig? Ilyesmire vagyok kíváncsi.

Köszönöm

2012. szept. 7. 13:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Tényleg nem neked írtam, hiszen Te nem tudtad, hogy kaphatott volna a gyermeked infúziót. Ellenben a kérdező most már tudja, mégis ellene beszél.
2012. szept. 7. 23:04
 12/13 A kérdező kommentje:

Azt hiszem nem mindenki olvasta végig az összes kommentet! Nem vagyok, hülye, tudom, hogy nem a vérvétel miatt nem szabad inni!!

Én kizárólag a 4-es anyukának írtam, arra ami az ő babájával történt... De sebaj, csak kár, hogy már megint mindenki osztja az észt és nem a kérdésre válaszolnak!

2012. szept. 8. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:

A műtét napjáról van szó: "Mondjuk a reggel 6-kor tett vérvétel, nem esett jól neki, mivel előtte nap éjféltől nem ihatott, és azt mondták a vénái összeestek, több helyen szúrták mire sikerült vért venni. a nővér szerint jobb lett volna ennek elkerülése végett maradni előtte este, mert akkor kapott volna infúziót és könyebben lehetett volna vért venni." Melyre Te ezt reagálod: "Jó fejek, hogy azt mondták, "kár, hogy nem aludt ott, mert akkor kapott volna infúziót"! Mert az aztán olyan kellemes, pláne egy ilyen kicsinek! Jó, hogy nekünk előző héten letudják a vérvételt, akkor tudom itatni :)"

Bocs! Tényleg nem kötekedni akarok, de ebből az jön le, hogy azt hiszed a vérvétel miatt nem ihatott a kisfiú.

Egyébként attól, hogy éjféltől nem ihat egy gyerek, nem eshetnek össze a vénák, hiszen éjszaka amúgy sem iszunk. Ez a nővérke részéről csak mentegetőzés volt. Tapasztalatból tudom, hogy sajnos egy 13 hónapos picit nehéz megvénázni, mert fejletlenek, vékonyak még az erek és könnyebben szakadnak.

A Te kisfiad már nagyobb, Őt nyilván elég lesz egyszer megbökni. Azért vérvétel előtt, és műtét előtt(amíg még lehet)bőségesen itasd, mert akkor is lesz bökve kanül miatt. Kívánom, hogy minden rendben legyen, és biztos így is lesz!!

2012. szept. 8. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!