A későn hazamenés ennyire elterjedt és általános lenne ovis, kisiskolás gyerekeknél?
Szinte mindenki hordja/hagyja a gyerekét százféle különórán, így 4-10 éves gyerekek késő délután, 6 körül, rosszabb esetben kora este érnek haza - 8 körül - rendszeresen, hetente 3-4 alkalommal.
Minek ez a rengeteg különóra?
Szerintem napi 4-5 óra délelőtti leterhelés sem kevés, a legtöbb kicsi bent van 4- fél 5-ig (akkor is, ha tudnának érte menni), ez már 8-9 óra, és vagy bent hagyják még az oviban, suliban, vagy húzzák a gyereket tovább.
Valóban erre van szükség?
Mikor él az a gyerek (nem beszélve a felnőttről is...)?
Napközit tudtommal nem játszadozásra találták ki!
Melyik suliba jártál, ezek szerint oda már biztos nem íratom be a gyerekem!?
Ja, és nálunk napközi csak alsó tagozatban van, tudtommal.
Most éppen így látod a dolgokat, na de ha majd egyszer szülő leszel akkor rájössz hogy amit terveztél az sokszor kivitelezhetetlen!
Azért azt elfelejted hogy a diplomásoknak is leáldozóban van, hiszen minden második embernek van.
Hiába van diplomád, ha csak a baromfi feldolgozóban van munka!
Tudod miért tartunk ott ahol tartunk?
Mert mi magyarok azért mert diplománk van akkor csak elit munkát vállalunk el.
Viszont ha nincs aki leszedje a paradicsomot, paprikát..stb akkor ott rohad meg, azért mert nekem diplomám van és nem koszolom be a kezem!
Egyszóval azért hogy nektek diplomásoknak legyen mit enni azért én a hülye agyilag lemaradott minimálbérért gürcölök, mert nem jártam soha különórákra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!