Betöltött 6 éves fiatok látta ezeket a filmeket? Szerintetek megnézheti?
Vita alakult ki köztem és a gyerek anyja között, mert szerintem ezek nem egy ekkor a gyereknek valók. Azt mondta a film alatt látható karika csak azt jelenti, hogy szülővel együtt nézheti. Így nem érti a felháborodásomat. Szerinte ezeket nézi minden hasonló korú gyerek. Hát lássuk!
1. Batman
2. Pókember
3. Karib tenger kalózai
4. Harry Potter
5. Alkonyat
6. Transformers
Ezen filmek alatt a teljes soroztok értendőek.
A Harry Pottert mondjuk 10 évesen elkezdhetné, és évente egy rész kb. Így is van tervezve, hogy a gyerek együtt nő a karakterekkel, hiszen a történet a vége felé válik egyre félelmetesebbé és összetettebbé.
A Batman sorozat szerintem totál nézhetetlen, vérunalom, de mondjuk 14-től már ha nagyon akarja... Ugyanez a Pókember és a Transformers is.
Az Alkonyat inkább 16-os korosztály, inkább őket érdekli már ez a gyerekcsinálós rész a vége felé.
A Karib tenger kalózai 12-től már szerintem mehet, de legtöbb humort még nem fogja érteni belőle. Inkább 14.
6 évesen egyiket sem! Hat évesen kizárólag mesék, még azok is szűrve, mert sok az ócska. Otthon semmi tévé, viszont a nívós meséket, bábfilmeket, animációsakat dvd-n beraknám neki.
Batmant,Pókembert és Karib tenger első részét látta,együtt néztük hogy kérdezhessen.
Harry pottert,alkonyatot értelmetlen hülyeségnek tartom,remélem mire tizenéves lesz,kimegy a divatból ez a vámpiros,boszorkás marhaság
Nem tudom ki pontozgat lefelé, de szerintem itt mindenki a kérdésre válaszolt.
Bár 6-osnak üzenem, hogy nem én nézetem meg a gyerekkel, hanem az anyukája. Elváltunk.
Hát nekem a Batmanről meg a Pókemberről a mese jutott eszembe, de látom hogy rosszul.
6 évesen nem engedném meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!