Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ha egy tollpárnábó...

Szerintetek ha egy tollpárnából szedem ki a tollat, az megfelelő, felhasználható tyúkjelmeznek?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, még korán van a farsangon gondolkodni, de az én lányaim már az idei jelmezbál másnapján (és azóta is) azon agyalnak minek is kellene öltözni legközelebb. Picik még (2,5 és 4 évesek), így nem igazán értik még azt, hogy erre 1 egész évet várni kell. Tegnap a neten véletlenül bukkantam rá egy tyúkjelmezre, gondoltam megpróbálkozom vele. A jelmezt szeretném saját kezűleg elkészíteni!

2012. szept. 6. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
fel lehet használni de irto ügyes kéz kell ahhoz :):)
2012. szept. 6. 08:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban voltam madár farsangon.

Anyukám varrt egy nagy zsákruhát és arra krepp-papírból ragasztott fel vékony csíkokat, ezek lettek a tollaim és a szárnyaimnál meg hosszabbakat.

A szemem két pingponglabda volt és azt hiszem kartonból volt a csőröm. Tök jól néztem ki :)

Ez a tollas megoldás mondjuk elég vicces, zsákruhát leöntenék ragasztóval és rá a tollakat.

2012. szept. 6. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi már készítettünk ilyet, és nagyon jól sikerült! Amit javaslok, az nem a tollpárna, hanem lehet kapni fehér boát, ilyen bizsus, vagy kiegészítős boltban, de szerintem még kínaiban is előfordulhat. Nem kell rá vagyonokat költeni, mi kb 1000 ft körül vettük, de szuper volt erre a célra, ezen szép nagy, jól ragasztható tollak voltak, míg a tollpárnában aprók. Először mi is párnából akartuk, de rájöttünk, hogy egyrészt macerásabb is, meg nem is mutatott olyan jól. Remélem segíthettem, addig még biztosan találsz valahol egy fehér boát!
2012. szept. 6. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! Kedves Utolsó! A boa valóban remek ötlet, esetleg privátban megírnád, hogy hogyan készítettétek a jelmezt? Már nekem is vannak elképzeléseim, de februárig még csiszolom őket... :)
2012. szept. 6. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!