Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 éves lányom sajnos hajlandos...

2 éves lányom sajnos hajlandoságot nem mutat a pelus nélküli korszak el sajátitásához?

Figyelt kérdés
Mivel próbálkozhatnék meglehet hogy mondjuk a tél folyamán egyik napról a másikra elhagyja a pelust? másik kérdésem érdemes adni Béres cseppet +c vitamint és multi vitamint egyszerre? Vagy egyszerre csak egy dolgot szabad
2012. szept. 5. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Két évesen még nem képes jól kontrollálni a pisit, gyakran csak későn kapna észbe, hogy pisi van. Ilyenkor max mutassátok meg neki a bilit és időnként küldjétek el pisilni. De ha nem akar menni, ne erőltessétek, fölösleges. És esetleg vehettek up&go pelust, úgy könnyebb fel-le venni.
2012. szept. 5. 14:27
 2/3 anonim ***** válasza:

2 évesen még nincs sok értelme szobatisztaságra nevelni. Főleg ha őt egyáltalán nem érdekli. Én se hittem abban, hogy meg kell várni míg megérik rá, de aztán rájöttem, hogy márpedig ezt kell csinálni. Fiam 2,5 hónappal a 3. szülinapja előtt egyik napról a másikra lett szobatiszta, teljesen magától, én az ég világon nem csináltam semmit. Pedig előtte hallani se akart a biliről, wc-ről, egyáltalán rá se ült ezekre. Én már be voltam pánikolva mi lesz az ovival! Viszont mivel ő akarta a dolgot, 1 hét múlva a nyaralásra már úgy mentünk, hogy kisgatya volt csak rajta az autóban is. 1 hónap múlva éjszakára se kellett már pelus.

A másik kérdésedre sajna nem tudok válaszolni. Sztem felesleges ennyi mindent tömni egy gyerekbe, de ez csak az én véleményem.

2012. szept. 5. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaj de jo hogy feltetted ezt a kerdest, mert en is hasonlo helyzetben vagyok. 2 es fel eves lesz, es nagyon sokszor probalkoztunk mi is a bilivel, de van hogy raul siman nezelodni , van hogy egyszeruen nem akar raulni akarmi is tortenjek. Kedv kerdese is nala, mert eddig egyszer sikerult direkt a pisit a bilibe, azt teljesen magatol csialta, nagyon meg is lepodtem, es akkor azt hittem hogy de jo vegre jo uton haladunk. Na azota erre racafolt mar 100-szor is... Hiba van hogy egy szal semmiben van hogy csucsuljon ra egybol ha kell neki, hiaba van bugyiban, vagy akar nadragban is, neha szol mikor mar bepisilt, neha meg akkorsem. Tok jol elvan pisis ruhaban. Szoval en is aggodom mar hogy mikor lesz vegre szobatiszta, mert nem akartam hogy pont telen kelljen ezzel vacakolni, de ugy tunik megiscsak az lesz. De ha tobben is mondjak itt hogy meg nem keso ez, es maguktol ugyis majd hajlandoak lesznek ra egyszer, akkor kicsi megnyugszom en is. Csak mindig attol felek hogy mi van ha egyszeruen nem akar majd leszokni a pelusrol.. de ilyen csak nem tortenhet mar meg :)
2012. szept. 5. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!