2 éves lányom sajnos hajlandoságot nem mutat a pelus nélküli korszak el sajátitásához?
2 évesen még nincs sok értelme szobatisztaságra nevelni. Főleg ha őt egyáltalán nem érdekli. Én se hittem abban, hogy meg kell várni míg megérik rá, de aztán rájöttem, hogy márpedig ezt kell csinálni. Fiam 2,5 hónappal a 3. szülinapja előtt egyik napról a másikra lett szobatiszta, teljesen magától, én az ég világon nem csináltam semmit. Pedig előtte hallani se akart a biliről, wc-ről, egyáltalán rá se ült ezekre. Én már be voltam pánikolva mi lesz az ovival! Viszont mivel ő akarta a dolgot, 1 hét múlva a nyaralásra már úgy mentünk, hogy kisgatya volt csak rajta az autóban is. 1 hónap múlva éjszakára se kellett már pelus.
A másik kérdésedre sajna nem tudok válaszolni. Sztem felesleges ennyi mindent tömni egy gyerekbe, de ez csak az én véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!