Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A kicsi fiunk aki 3 éveske...

A kicsi fiunk aki 3 éveske mindent csak velem akar csinálni, még az apjának sem akar semmit megengedni, ha kiteszem a lábamat a házból akár csak a szomszédig is 2 percre már sir értem. Voltatok ti is ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

2012. szept. 5. 08:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
Óh, szerintem mindenkiknek privit írt. Legalábbis nekem igen, amiben magyarázza a bizonyítványát.
2012. szept. 5. 15:54
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
Ne engedjük, h a kérdező lepontozzon, csak azért, mert nem bírja a kritikát! Tartsunk össze, és pontozzuk fel egymást! Használjuk ki, h csak egyszer nyomhat kezecskét!
2012. szept. 5. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Felesleges a kérdezőt szapulni...Nekem 3 gyerekem van, mindegyiknél mindent igyekszem ugyanúgy csinálni, de a legkisebb fiam nagyon anyás.(A két nagy nem volt ilyen.) Nem tudok nélküle menni sehova, mert bőg utánam. Akkor inkább viszem magammal, ha lehet. Majd elnövi. Legalábbis remélem. Félek is az ovitól, novemberben kezdi...
2012. szept. 6. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: szóval ugyanaz a helyzet, mint a kérdezőnél. Pedig nálunk itt a papa, mama a szomszédban, sokat van velük, apával is sokat játszik, csak én is legyek ott. Ha kiteszem a lábam, már bőg...
2012. szept. 6. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!