Más Anya is dühös, ha a gyerekét felkelti valaki vagy valami? Mert engem nagyon bosszant, ha nem hagyják pihenni és aztán nyűgös a kicsi.
Utolsó vagyok: Valamiért elküldtem hamarabb:-)
Szóval már nem izgat, motpl 3 órája alszik, melletünk bömböl a zene, kalapálnak, a másik oldalon a hülyegyerek vonyít kint a kertben mint akit nyúznak, a tesója veri szét a kerti zuhany bádoghordóját valami vassal, olyan hangzavar van,hogy el sem hinnétek.
Alszik.
Majd jön egy motor ami tök halk, arra fog felébredni:-))
"De a tejes autó valahogy mindig mielőttünk áll meg és 10 percig egyfolytában nyomja a zenét. "
Menny oda hozzá és kérd meg mennyen egy kicsit arrébb. Lehet neki is van gyereke és megfogja érteni. De néma embernek az Anya sem érti a szavát.
Ha 10 percig nyomatja a ház előtt a tejes autó akkor szólj neki, hogy guruljon arrébb.
Nálunk a famalifrostos áll meg a kapuban és itt zenebonál. Ha alszik a gyerek kimegyek és megkérem, hogy haladjon tovább, mert betömöm a zenélőjét:-)
Volt már ilyen, elég nagy vita is volt.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ez jó: betömöm a zenélőjét.
Képzeljétek már többször is szóltam neki, és ugyanúgy előttünk áll meg, mert a szembe szomszédom törzsvevő.
gy hát ne tudok mit tenni, próbálom olyankor lefektetni amikor már elmegy, de sajnos hol hamarabb hol később jön.
Ez van, a lényeg hogy rühellem.
Különben Kiskunmajsán van a zenélő tejes autó.
17-esnek!
Hát azért még ott nem tartok hogy megdobáljam a tejes autót, de talán műanyagpoharakkal merném csak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!