Mi a különbség a tavaszi és az őszi cipő között?
1. tavaszi:
2. őszi:
látszatra semmi, cska talán a vízállóság??? A tavaszi jobban tetszik,de nyílván akkor az kilőve
semmi különbség nincsen :-)))
ugyan úgy van eső ősszel is mint tavasszal
max a színekben
viszont arra jó h több cipőt vegyél mint kellene :-)
én pl idén nem veszek a lányomnak külön cipőt őszre,tavasszal kapott egyet,fogalmam sincs hogy éppen tavaszi vagy őszi cipő volt-e,de a lábára még jó,a cipő zárt,de nem vastag,a célnak teljesen megfelel.
tehát a kérdésedre válaszolva én ha esetleg úgy van nem teszek különbséget,azok között a cipők között amiket belinkeltél.
Igaz amit az utolsó írt, de mondjuk ezekre a cipőkre nem érvényes, vagyis én azt venném amelyik jobban tetszik vagy olcsóbb :) Egyik sem vászon, csak gondolom az egyiket tavasszal a másikat meg ősszel dobták piacra. De ha ilyen cipőt akarsz venni talán itt olcsóbban megtalálod (én innen rendeltem még nyáron szandit) és a tavasziak akciósak is most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!