Mi a különbség a harántemelős szandi/cipő és az közt amiben nincs?
Figyelt kérdés
Itt olvastam vki kérdezte, hogy melyik márkájú cipőkben nincs harántemelő. Én eddig ugy gondoltam az a jobb cipő amelyikben van.Most készülök a 19 hós fiamnak szandit venni és tanácstalan vagyok. Azt szeretném ha kényelmes lenne neki, mert nem is olyan régen kezdett el járni. Melyik miért jobb? Köszi előre is!2010. máj. 4. 09:02
1/4 anonim válasza:
A harántemelő azért rossz, mert minden baba telitalppal születik, a lábboltozat később alakul ki. A harántemelő meg tartja az izmot, aminek a renyhesége a lúdtalp, így az az izom nem dolgozik. Ha egy izom nem dolgozik, ellustul, így alakulhat ki lúdtalp. Inkább olyan cipőt vegyél, amiben nincs.
2/4 anonim válasza:
A harántemelős azoknak a babáknak kell, akiknek már kialakult a lúdtalpa. A járni kezdő és tanuló babáknak a sima talpú lábbeli a megfelelő, mivel a babák alapból nem lúdtalpasok, csak zsírpárna borítja a talpukat. Ha harántemelős cipőt kap egy baba, az tartja a talp izmait, így az izom eltunyul, és kialakul a lúdtalp.
3/4 anonim válasza:
Ez a harántemelő kérdés nagyon megoszlik. Régen ez volt jó, most nem, valamit mindég kitalálnak. Mi 3-an vagyunk tesók, én 27 bátyáim 35, 32. Mind 3-an Siestában jártunk, nincs lúdtalpunk. Így én emelős cipőt vettem kisfiamnak, Falcont.
4/4 anonim válasza:
Igen, valóban megoszlik, mert a kutatások eredményeként egyre inkább kiderül, hogy mi jó ma, és mi nem, hiába volt tökéletes x éve. Most volt itt a védőnő, és elmondta, hogy továbbképzésen voltak, ahol bemutatták nekik, miért rossz a harántemelős cipő, úgyhogy már mindenkinek olyat javasolnak, ami egyenes talpú. Annak ellenére, hogy az elmúlt 15 évben a harántemelőset favorizálták. Változik a tudomány, változik a világ. Én csak saját logikámra hagyatkozom: ha valami nem dolgozik eleget, ellustul, így megadom a lehetőséget annak a lábacskának, hogy minden izma erősödjön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!