Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két unokatestvér lehet olyan,...

Két unokatestvér lehet olyan, mint két testvér?

Figyelt kérdés
A kislányom 1,5 éves, sógoromék Karácsonyra várják a kislányukat, tehát durván 22 hónap lesz köztük. Nagyon örülünk a lányoknak, de egyikünk élete sem áll úgy jelenleg, hogy testvérük legyen. Lehetnek ők az életben egymás támaszai úgy mint két testvér? Közel lakunk egymáshoz, egy utcában, mégsem gondolom, hogy mindennapos kapcsolat lesz köztünk. Jövőre már dolgoznom kell, sógornőm szinte akkor kezdi a babázós éveket. De azért lehetőség szerint sokat lesznek együtt. Vagy ez nem olyan, mint hogy két testvér minden nap látja egymást, minden nap játszanak egymással?
2012. aug. 31. 15:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis lehet olyan! Párom húga és a vele egyidős unokatesója is pont olyanok egymásnak, mintha testvérek lennének, a mai napig. Meg barátaim körében is van ilyen. Szóval lehet ilyen kapcsolat, én úgy gondolom.
2012. aug. 31. 16:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. Oké, hogy együtt játszanak de nincsenek együtt egész nap, vagy nem kell annyira osztozkodni.

De jó unokatestvérek lehetnek.

2012. aug. 31. 17:05
 3/3 anonim ***** válasza:

saját tapasztalat alapján azt mondom,hogy igen.a fiam és a keresztfiam között fél év van,a fiam a fiatalabb

miután megszületett a fiam,heti 2-3 alkalommal találkoztak,általában egész nap együtt voltunk.ez így ment a keresztfiam két éves koráig,amikor bölcsibe ment,utána heti egy napot reggeltől estig együtt töltöttek.a nyáron a fiam sokszor ott is aludt.imádják egymást,azt mondja mindkettő,hogy ők testvérek.most ovis lesz mindkettő,így visszaállunk a heti egy napra,de nyáron nagyon sokat voltak együtt.nagyon összenőttek.tesóm is és én is úgy vagyunk,hogy azt szeretnénk,ha ez a szoros kapcsolat megmaradna köztük,így mindig azon leszünk,hogy elég időt együtt tudjanak tölteni

nekünk nem lesz másik gyerek,tesómék még hezitálnak

2012. aug. 31. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!