Honnan tudhatom, melyik az 1 évesem alkati homeopátiás szere fogzásra?
Hiába olvasom a szerenként felsorolt tüneti jellemzőket, határozottan egyik sem illik rá, viszont szinte mindegyikben van egy-két felsorolt tünet, ami igaz rá.
Most akkor melyiket adjam? Nem szeretném mindegyiket kipróbálgatni, mondván, ártani úgysem árt.
alkati szert nem fognak adni
az alkati szerhez nagyon sok kérdésre kellene válaszolni és majd 1.5 órás a beszélgetés is hozzá
de amit írtak kúp az jó és a Chamomilla Vulgaris Ch 15 is jó 5 golyó vízben oldva napi 2x
(én jobban szeretem a golyókat 1 évesen már tudta szopogatni a gyerek)
kúpot kb 3 hónapos korukig adtam csak és csak lázcsillapításra)
esetleg még a borostyán nyaklánc
köszi nektek. Akkor meglátjuk.
Nyaklánca van, de úgy tűnik nem elég...
A mi tüneteink: éles, hirtelen sírás, csak akkor nyugszik meg, ha felveszem, meleg fej, de nincs láz, még hőemelkedés sem, néha piros az arca, nyűgös, "sehol sem jó" - állapot, iszonyúan sok a nyála...
NINCS éjjeli felébredés, hasmenés, nagyon laza széklet sincs egyáltalán (csak a szokásos).
Eddig csak Dentinox-szal kentem, de most olvastam zsibbadásos mellékhatásairól, és most már félek. Pedig az javított némit, de csak napi 3-szor adható.
A Gengigélen én is gondolkoztam.
hmm
ha tudtok akkor menjetek át egy homeopátiás gyerekorvoshoz
ö biztos tudd valami tutit
remélem jobban lesz a pici
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!