Hogy zajlik az első ovónői látogatás? Nálatok hogy történt?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 17:53
1/5 anonim válasza:
Arra gondolsz hogy a családhoz kijön az óvónő? Nálunk ez sajnos nem divat pedig én örültem volna neki.
Mi mentünk be többször nyáron az oviba ismerkedni a hellyel és az óvónővel.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, pénteken telefonáltak hogy mindjárt jönnek. Közöltem hogy sorry, beteg a gyerek, jöjjenek jövő héten addigra biztosan jobban lesz. Azt mondta az ovónéni ők is be vannak táblázva.....:( Akkor is ha vírusos beteg a fiam ne jöjjenek ki. De ha tudták hogy jönnek szólhattak volna hamarabb hogy úgy táblázzák be magukat hozzánk......na mindegy, nem is ez a lényeg...
Igen, arra gondolok hogy kijönnek "családlátogatásra" vagy mi lenne ez egyáltalán környezettanulmány?
2012. aug. 26. 18:07
3/5 anonim válasza:
Ha vidéken laktok kis csoportos ovival akkor szerintem kedvességből járnak ki hogy a gyerekeknek is könnyebb legyen.Nálunk a védőnő jön terhesség alatt "lakásvizitre".na én ettől voltam készen...
4/5 anonim válasza:
Minap ez volt az én kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
5/5 anonim válasza:
Nálunk is lesz majd családlátogatás, kisvárosban élünk. Nekünk azt mondták, ez arra való, hogy megismerje a gyerek az óvónőt, és hogy kialakuljon a gyerekben a bizalom azáltal, hogy látja, hogy anyukája is "szereti" az óvónénit. Emellett megnézik a szobáját, játékait, gondolom ezekből azért sok következtetést le tudnak vonni (pl. vannak-e rajzeszközei, mesekönyvei stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!