Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem képes a lányom...

Miért nem képes a lányom normálisan aludni? Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Katasztrófa amennyit,és ahogy alszik. Éjszaka alig alszik 9órát,nappal fél óra után felébred.:( Látom rajta hogy nagyon álmos,de ő felül az ágyában és nyöszörög. A szeme alatt tiszta fekete. Most biztos hogy a meleg is rásegít,de mindig is bajok voltak az alvásával. Éjjel is sokszor felébred.:(

2012. aug. 23. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Tv nézés, stresszes környezet, kevés friss levegő???
2012. aug. 23. 17:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Túl sok nasi este, későig néz mesét, mindenféle villogó-zenélő lámpákkal játékokkal próbálod elaltatni? Esetleg ha délután alszik, akkor túl sokáig hagyod aludni...?
2012. aug. 23. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindig azt gondolom végig, hogy milyen hatások érték aznap. Ugyanis ők akkor dolgozzák fel az aznapi hatásokat. Szóval neked is ezt ajánlom. Tévé megy-e sokat, vagy akár bölcsiben ( ha jár ), vagy kistesó-nagytesó stb. Tehát, hogy milyen ingerek érik. Főleg, ha nálatok ez állandó, akkor meg főleg. Nyilván most nekünk is, nekik is melegünk van, így ők is nyugtalanabbak, de mi attól alszunk. Az én kisfiam általában inni kér éjszaka, száraz nála a levegő. Én télen párásítok nála.
2012. aug. 24. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány éves a lányod??
2012. aug. 24. 14:43
 5/5 A kérdező kommentje:
2,5
2012. aug. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!