Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ha a gyerekem soha nem volt...

Ha a gyerekem soha nem volt még lázas semmitől az azt jelenti hogy nagyon egészséges, és nem fogékony a betegségekre?

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 23:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Mennyi idős? Jár már rendszeresen zárt közösségbe? (Bölcsi, ovi)

Ha igen,és már átvészeltetek mondjuk egy egész influenzaszezont betegség nélkül, akkor igen, erősebb a szervezete az átlagnál.

Ha még nem jár közösségbe, akkor ne igyál előre a medve bőrére...

Az első bölcsis/ovis év(ek) nem betegségmentesek általában. Sőt, amikor új közösségbe kerül (pl. bölcsibő oviba, oviból iskolába) akkor megint lehet gyakoribb megbetegedés, mert minden új közösség "hozza" az új bacijait.

2012. aug. 22. 05:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Három éves a kislányom és van egy iskolás testvére,közösségbe még nem járunk,de azért megfordulunk itt-ott és nálunk is van gyerektársaság.Eddig azt hittem,hogy milyen szerencsés vagyok,soha még hőemelkedése sem volt,nem volt megfázás,influenza,semmi.Aztán most nyáron bekaptunk egy vírust,egy hétig kórházba kerültünk,ugyan is negyven fok feletti lázát még a kórház is nehezen tudta csillapítani és kruppos rohamok sora is várt ránk.Szóval jól kikaptuk az első betegségünket.Na azóta már nem hiszem azt,hogy különösen egészségesek vagyunk.
2012. aug. 22. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Tényleg attól is függ, hogy mennyi idős a gyereked, és jár e oviba vagy bölcsibe. Az én lányai 4 éves korukig évente 1x voltak betegek, és az is csak enyhe megfázás volt. Bekerültek az oviba, és havonta 2x voltak betegek. Lázasak amúgy akkor sem voltak, csak 1x az ovis év alatt...
2012. aug. 22. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!