3.5 éves székrekedésére mit ajánlotok? Nehéz ügy, semmi olyat nem eszik.
Nem eszik joghurtot, tejterméket, kevés gyümölcsöt eszik, mivel hellyettesíthetem ezeket?
4 naponta laevolacot iszik és akkor sikerül, de jó lenne legalább 2 naponta hashajtó nélkül.
Aszalt gyümölcs, lekvár?
Csoki, rizs, kakaó és banánmegvonás.
És probiotikum kúra, nekünk csak ez segített, de ez tartósan, én hashajtót nem akartam adni rendszeresen.
Pro+Kid a Bonolacttól..
Nálunk a kis szívószálas baracklé vált be, minden nap iszik egyet, attól van kaka estére, vagy másnap reggelre.
És mint előttem írták, kakaó, banán, csoki hasfogó!
Lányom sem eszi meg a gyümölcsöt, zöldséget, nyersen csak a paprikát. Inkább a tartalmas kajákat szereti, tészta rizs burgonya hússal.
Ha rizs van, rizibizit csinálok, mexikói alapot kifőzök, azt keverem a rizshez, vagy ha burgonyapürével csinálok brokkolit is főzök, neki fel burgonya fele brokkoli nyomom szét tejföllel, az neki a burgonyapüré.
Ha tészta van akkor tejszínes spenottal, jog valami zöldséget is egyen, illetve a húslevest szereti, abba mindig főzök borsót, répát, és azt megeszi a husival.
A baracklét próbáld ki, és azt, hogy reggel megeszi a reggelit, de délig nincs semmi nasi, érezzen meg ebédre, és akkor hátha megeszi a zöldséget is. Én zsarolni is szoktam, kap 1 szem cukorkát ebéd után, ( multivitamin) ha megeszi a zöldséget:)
CSinálj egy probiotikum kúrát, az is segíthet.
Pár napig nyugodtan adhatod neki a laevolacot is kúraszerűen. Nálunk is ez van, néha egy hétig minden nap kapja, aztán hetekig egyáltalán nem kell.
Sok gyümölcslé is segíthet, ha azt elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!