Költözés óvoda kezdéskor?
Figyelt kérdés
Szeptember 3tól kezdi az óvodát a fiam Kispesten járna.Most külön élünk a párommal,mert Kispesten nem tudnánk fizetni az albérletet,mert drága nem tudunk 50.000forintot kiadni.Párom vidékre akarna költözni,mert ott olcsóbb az albérlet,de a fiamat féltem,hogy megsínyli az óvoda miatt ha elkezd járni.Mit tegyek,hogy együtt tudjunk lakni?Ti mit tennétek?2012. aug. 20. 14:20
1/1 fotucsok válasza:
Nem nagyon értem, hogy miért éltek külön és hol.
Biztos nem a legjobb szitu az ovikezdés és a költözés, de ha így lesz is túl fogja élni egy kigyensúlyzott családban. A különélés de nemköltözés szerintem jobban megviseli.
Az én kisfiamnak egyszerre jött a költözés a kistesó az orrmandulaműtét és a cumielvétel. Megéreztük, de 2 hónap alatt helyrerázódtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!