A ti ovitokban van/jár logopédus?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 23:44
4/5 anonim válasza:
Igen, de csak nagycsoporttól foglalkozik a gyerekekkel.
5/5 anonim válasza:
Nálunk is volt amikor a nagyfiam járt,de a heti 1 alkalom volt:semmit nem ért,aztán az egyik logopédust elkűldték nyugdíjba így egy maradt ezért 2 hetente jutott idő pl.a fiamra.Na ez már tényleg semmit nem ért.Ezért beszéltem a logopédussal és mondta hogy ahol eleve dolgozik elhordhatom hozzá péntekenként egy kis fős csoportba.Mivel tesóval terhes voltam eltudtam vinni őt,de ha dolgoztam volna nem tudom mit csinálok.Így már pár alaklom elég volt és szépen megtanulta az "R" betűt.Amúgy nálunk is csak nagycsoportban volt.De volt aki maszekba hordta mert a 2heti alkalom semmit nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!