Normális az ilyen anya?
Szerintem sem vagyok normális...utána úgy megbántam,mert gondoltam,hogy másoknak nem fog feltűnni,csak had kapja meg amelyiket akarja,aztán mindenki majd megpukkant a röhögéstől aki látta és még a két éves kishugának ia odaadta aki ordított ,hogy nem akarja kiadni már a kezéből,végül a kukába dobtam...
Csalódtam magamban,közel a 40-hez,de mégsem vagyok elég érett,normális.
A kisgyerek tényleg egy űrhajót láthatott benne :D Nem a fütykösét :D Nagy a képzelőerejük a gyerekeknek és jól tette,hogy megvette neki,hisz még kis ártatlan gyermek:)
Mégis mit mondott volna neki az édesanya? jajj kisfiam az úgy néz ki mint a kukid vagy mit? :D jöttek volna a kérdések,hogy minek gyártanak ilyet stb stb :D
Nekem még csak négy éves a fiam, de azt hiszem, h nem vettem volna meg neki, nem is értem, h miért árulnak ilyen vacakokat...
A kisfiadnak űrhajó, a sok hülye felnőtt meg röhög rajta, veled nincs baj, nem vagy hülye, legfeljebb kicsit engedékeny:)
Én tuti rábeszéltem volna másra, robbanós cukorkára, vagy valami játékra, amiben cukor van, hogy azok milyen szuperek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!