Bilire szoktatás, én így csinálom, tanácsra lenne szükségem, jó ez így?
én nem adnék cukrot csokit neki
bocsi de azért nem jár jutalom mert rendben elvégzi a dolgát (kicsit olyan mintha kutyát idomítanál be -- bocsi)
mi lesz akkor ha nem adsz neki több cukrot/csokit majd ??
újra a billi mellé fog pisilni ?
dicséred meg mond h nagyon büszke vagy rá puszi ölelés öntsétek ki együtt a bilit vagy tépj le neki egy wc papírt/popsitörlöt h törölje meg ö magát és dobja a wc-be vagy ö öblíthesse le a wc-t utána
Egyet értek az előttem szólóval.
Lányom tavaly volt 2,5 éves, hiába ültettem óránként a bilire, bepisilt ahová épp sikerült.
Most 3,5 évesen 3-4 nap alatt szobatiszta lett.
Attól hogy érdeklődik a bili után még nem azt jelenti hogy érett rá. Vissza kell tudnia tartani a pisit, tudnia kell szabályozni.
Vedd le a pelenkát, mászkáljon mesztelen, legyen kint a bili, ha bele pisil dícsérd meg, esetleg jutalom. Ha a padlóra pisil mondd hogy nem gondd, de ott a bili, oda kell pisilni. Hátha bele jön, de ne erről szóljon a nap, mert az ellenkezője lesz, nem akar majd oda pisilni.
Neki kéne szólnia mint írtad, hogy kérte a bilit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!