Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennél ha nem akarna...

Mit tennél ha nem akarna tejet inni?

Figyelt kérdés
2 éves gyerkőcről van szó.Most választottam el .Eddig a cici volt a minden.A cumisüveget nem ismerte eddig.Most próbálnék neki tejet adni de nem fogadja el.Napok óta nem fogyasztott tejet.
2012. aug. 18. 09:10
 1/4 anonim ***** válasza:

majd iszik ..... ne erőltesd

addig adj neki kefirt joghurtot sajtot és egyéb tejtermékeket

vagy próbáld meg a karamellás tejet kakaót vaníliás tejet maci kávét

sima tejet sok gyerek nem issza meg ebben a korban

2012. aug. 18. 09:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem eröltetném..ahogy nem is eröltettem mi kislányunk sem akarta inni de a bölcsiben elkezdte de nem nagyon szereti a tejet se a gyerekitalt...az ivos joghurtot sajtokat annál inkább néha megissza a tejet de akkor sokat....de sokáig nem ő tudja mire van szksége nem eröltettem soha semmit minden kialakult magátol..
2012. aug. 18. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Az enyém 1 évesen választotta el magát, el is voltam keseredve mert se a tejet, se tejitalt, se más egyebet: kakaó..stb. nem fogadta el. Már 2 éves és azóta is csak nagyon ritka, hogy egy kis kakaót, vagy tejeskávét elfogad. A sima tejet egyáltalán nem issza meg. Egészséges szép kislány ettől függetlenül! Más élelmiszerekből pótolja a fehérjét...nem tudok mit tenni! Sokszor kínálom joghurtal, sajtot sokat eszünk..stb. Ne aggódj ezen szerintem!!!
2012. aug. 18. 13:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Így hogy nem ismeri a cumisüveget, kicsit talán nehezebb lesz a dolgod. Nekem 2 éves a kisfiam, a sima tejet ő sem hajlandó meginni, ezért ízesítve kapja. Nem tudom ismered e, de vannak olyan szívószálak amiben ilyen kis golyók vannak. Van epres, csokis vagy vaníliás változatban. A kisfiam azt nagyon szereti, így ezzel sikerült megoldanunk a tejproblémát! Sok sikert!
2012. aug. 19. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!