Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hú de megijedtem veletek...

Hú de megijedtem veletek előfordult ilyesmi, vagy ehhez hasonló baleset?!

Figyelt kérdés

2 éves lányommal mentünk ma délután a Pennybe vásárolni és ugye ott ilyen forgó kar van ahogy bemegyünk, megy előttem a lányom és valamiért beakadt az a kar, és gőzöm sincs hogy ,

de a kis feje beszorult a 2 kar közé !!!!!!

úgy megijedtem majd bepisiltem, oda tettem a kezem a feje és a kar közé szerencsére nem szorította..

ott ordítottam hogy segítsenek már, szerencsére jött egy idősebb úr és valahogy arrébb rángatta az állványt és kiszabadult a lányom feje,

kiderült hogy nem volt lerögzítve az egész, később jött a biztonsági is és mondta hogy pont ezért nem szokták rögzíteni mert ha nem tudta volna elhúzni akkor megfullad a lányom ????? !!!!

nagyon megijedtem, érdekes a kislányom annyira meglepődött hogy sírni is elfelejtett -

veletek történt ilyen fura szitu???

2012. aug. 17. 18:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
20:16-os, szegény mamád is mit élhetett át, míg visszaért érted a megállóhoz...
2012. aug. 19. 13:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Hát igen csórikám, még jobban meg volt szerintem ilyedve mint én, ráadásul ahogy elesett a buszon, kék-zöld foltos lett.Biztos vagyok benne hogy mai napig az volt élete legrosszabb napja. :(
2012. aug. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!