Ford fusion hátsó ülésére hogy fér el 2 gyermekülés és egy bébihordozó? 3 gyerekesek hogy utaztok?
Mekkorák a nagyok? Nem lehetne nekik (vagy az egyiknek, ha nem egyidősek) már venni egy 15-36-os ülést? Mondjuk azt is megfontoltan kell kiválasztani, nekünk Cyber Solution X van, ami külméretre kb. a legkeskenyebb az ülések közül, de belül jó tágas, és kényelmes.(És nem utolsó sorban nagyon jó a töréstesztje is).
Muszáj előre is gondolkodnotok, mert idővel a hordozót is kinövi a baba, és akkor jön majd csak a neheze, 3 normál gyerekülést beszuszakolni az autóba. Nagyon kevés autóba fér be 3 normál gyerekülés. Sajnos emiatt a legtöbben ülésmagasítót használnak a nagyobb gyereknek, ami nem véd semmit, sőt, még akár életveszélyes is lehet.
2,5 évesek, ikrek. Kb. 95 cm magasak még, úgyhogy muszáj még nekik az ülés. ha az első légzsákot kikapcsolhatnánk, semmi gond nem lenne.
A kocsit meg nem tudjuk lecserélni még pár évig.
Szia! A második válaszoló vagyok megint.
Persze, hogy kell még nekik az ülés, pont ez a lényeg, lehet, hogy nem jött le egyértelműen az írásomból, de én nagyon ellenzem az ülésmagasítót-de most nem ez a lényeg.
Az én kisebbik lányom is pont ilyen méretű és ennyi idős volt, amikor átült a Cybex ülésbe. Ez már a következő, 3. (15-36 kg) kategória a gyereküléseknél. 3 gyerkőcnél szerintem nem nagyon tudtok más típusban gondolkozni, mert ennél keskenyebb, de megbízható ülés nem nagyon van. Előbb-utóbb meg úgyis cserélnetek kell ülést (a 9.18 kg már nem sokáig biztonságos egy 2,5 évesnek, nem a súly miatt, hanem mert inkább magasságra fogják kinőni)
Azt nem tudom, hogy az autótokba hogy így is befér-e majd egy harmadik gyerekülés hátra, de próbáljátok ki esetleg egy bababoltnál. Budapestiek vagytok? A Babyoutletben (a Soroksári úton) nekünk megengedték, hogy kivigyük az ülést a saját kocsihoz, és belepróbáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!