Szénaboglya hajjal mit kezdtetek?
2,5 éves lánykámnak olyan a haja,mint akit a 220 rázott meg.Hajmosás után,ha megszárítom még istenes,de reggelre megint ugyanolyan,mint hajmosás előtt.Szeretném neki növeszteni,így nem tudom mit csináljak!Félek neki rövid hajat vágatni.Ráadásul a feje tetején bal oldalt van egy rész,ahol rövidebbek a hajszálak.Ha ahhoz igazíttatnám,akkor tiszta fiús frizurája lenne.MOst már nagyjából eltűri a hajgumit meg a csatot,de nem mindig.
Várja még vele vagy bánatomra essen neki egy fodrász?
Nem attól olyan, hogy a hátán-oldalán alszik és felborzolódik? Az én kisebbik lányomnak is ilyen és ismerek 2 kislányt akinek hátul állandóan égnek állt a haja. Ők idővel kinőtték.
Én nem vágatnám le a haját, mert szerintem a rövid is égnek állna (csak akkor vágatnám le, ha sebes lenne a fejbőre vagy egyéb okból zavarná a haja) Szerintem ha megerősödik a haja nem lesz ilyen.
Amúgy nagyon édes így is,de ha egyszer visszanézi a gyerekkori képeit (bár mindig próbálok normál frizurát csinálni,de nem mindig lehet),elhűl,hogy anya miért hagyta így a haját.
Magamból kiindulva nm akarok rövidet neki.Sulikezdésre fülig érő hajat vágattak nekem,ami anyumnak mai napig tetszik,de nekem nem.A lányom még kicsi,de nem akarom,hogy a haja miatt legyen problémája a későbbiekben.
Vannak kifejezetten hajfésülést könnyítő samponok (pl schauma) gyerekek részére, azt hiszem törpilla van rajta.
Ezen kívül vannak hajkisimító spricnik, szintén van schauma is, de a dm-ben van még többféle. Száraz és nedves hajra is lehet fújkálni. Szerintem jó, az én lányomnak is dróthaja van, ha ezeket nem használjuk. Inkább hátul, ahol elfekszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!