Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Ezekben a nehéz...

Anyukák! Ezekben a nehéz időkben hogyan vásároltok tudatosan, mi az amin spóroltok és mi az amit mindenképpen megvesztek, miből újat, miből használtat is akár, ragaszkodtok márkákhoz?

Figyelt kérdés

Értem ezt:a család étkezése,tisztálkodási,takarítási szerek,cipő,ruha,autóval járás,szórakozás.

MI az amikről lemondtatok ,pedig pár évvel ezelőtt még megszokottan megvettétek magatoknak,a családotoknak ?

2012. aug. 16. 16:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
nem rosszindulatbol irom de lehet jo is hogy kicsit megtapasztaljatok milyen az amikor sporolni kell, amikor nem vehetsz meg mindent amit csak szeretnel.Sokan egesz eletuket igy elik le, nalatok valoszinu csak atmenet lesz es utana megjobban ertekeled a dolgokat a kenyelmes eleted.
2012. aug. 16. 17:13
 12/24 anonim ***** válasza:

régen is mint ma ahol van gyűjtöm a pontokat

pl DM szuper shop stb....

pl karácsony előtt levásárlom addig gyűjtőm

autó -- átálltam az etanolra az majd 100.- olcsóbb mint a 95-ös benzin az átalakítás kb 2 hónap alatt visszajött

-nasi -- sütök, a saját süti finomabb és olcsóbb

-főzés -- egyszerűbb laktatóbb ételek leves minden étkezéshez nincs minden nap hús de ha igen akkor az inkább csirke

-ha venni kell műszaki cikket -- megpróbálom a legolcsóbb és a legenergiatakarékosabbat meg venni

-zuhanyzás -- ha éppen nem kell víz elzárom majd újra megnyitom a párom a melóhelyén fürdik a gyerekek együtt

-szórakozás -- torrent filmek letöltése

-könyvek -- ha éppen akciós vagy van kuponom hozzá

-egyéb dolgok -- van egy weboldal ahol elcserélem a felesleges cuccaimat olyanra ami nekem kell vagy fordítva :-)

és persze ott a teszveszvaterajófogásapród :-) ahol eladom ha már nem kell vagy veszek ami kell

2012. aug. 16. 17:31
 13/24 anonim ***** válasza:

#11 én alapban nem költöm feleslegesen a pénzt .-))

akkor sem mikor volt

2012. aug. 16. 17:32
 14/24 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon jó dolgokat írtok.

Én is 2naponta főzök, nézem mi hol olcsóbb és akkor ott vásárolunk.

Turiból veszünk ruhákat.Autónk nincs,így szerencsére annyival kevesebb.Szórakozás nekünk a netről leszedett filmek,vagy sétálunk így hárman.Szomorú,hogy az ember akármennyit spórol,akkor sem jut előrébb:(

2012. aug. 16. 17:44
 15/24 anonim ***** válasza:

Hát erre csak ezt tudom mondani:

[link]

És igazából lényegtelen, hogy milyen párt

2012. aug. 16. 18:58
 16/24 anonim ***** válasza:

Talán segít ez a régebbi kérdés, én elmentettem magamnak, mert nagyon jó ötletek vannak benne, és erőt is ad az anyukák hozzáállása, akik válaszoltak a kérdezőnek.

Ismered a mondást, egyszer fenn, egyszer lent, de a legfontosabb, hiába közhely, egészség legyen, és akkor minden megvan. Biztos, hogy lesztek/leszünk még sokkal jobb helyzetben is!

2012. aug. 16. 20:36
 17/24 anonim ***** válasza:
2012. aug. 16. 20:36
 18/24 anonim ***** válasza:
Hát mi is sporolósan élünk sajnos, de már régóta (mióta itthon vagyok a gyerekekkel). Nagyon jó ötleteket olvasok itt, én is ismerem őket, csak annyit tennék hozzá, hogy én a gyerekek kinőtt ruháit, cipőit, játékait mind eladom a neten. Ezekből is bejön pár ezer!
2012. aug. 16. 22:24
 19/24 anonim ***** válasza:

próbáltam én is de a sok 1Ft akció után inkább elcserélem 1 kg lisztre (vagy bármi másra) azzal jobban járok :-) de sok mindent szerzek be ott pl gyerek ruhákat, telcsit a gyereknek, cipőt akár újat is negyed "áron"

de most komolyan elmegy 1Ft-ért, de ezt nem tudják kifizetni nekem kp-ban szal mintha ingyen adnám, ha rendes akkor megdob 1 5Ft-vel de ritka ....

2012. aug. 16. 22:57
 20/24 anonim ***** válasza:
Nagyon köszi a belinkelt oldalt, három receptet is lementettem!
2012. aug. 17. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!