Érzi, hogy hamarosan megszületik a kistesó vagy minden 21 hónapos "megzakkan"?
Eddig is voltak apróbb hisztik,de miat 4-5 napja művel a lányom,az egyszerűen felfoghatatlan. Semmi nem jó,semmi nem köti le fér percnél tovább, ordít mindenért.
Egyszerűen nem tudom mi van vele??
Minden 21 hónapos ezt csinálja??VAgy érzi,hogy nemsokára nem ő lesz egyedül, ugyanis elvielg két hét múlva érkezik a tesó??
Hát nálunk ugyanez volt, terhes voltam a kistesóval, a nagyobbam pedig egy álom volt, tényleg. Okos, nyugis, rászóltam, megértette stb. Aztán 2 héttel szülés előtt átkattant benne valami, nem tudom hogy érezte hogy jön a tesó vagy mi lett, de kifordult magából minden téren!! Gondolom hogy ez a korral is jár, legalábbis bízom benne...
Hetekig magamhoz se tértem azt hittem valami baja van (egészségügyileg)aztán kezembe vettem az irányítást, következetesek vagyunk vele és határozottak ugyanakkor külön program is van csak vele hogy ne haragudjon már annyira a tesóra, mégis még mindig tart ez a semmi se jó mindenért üvöltök hisztizek magas cén indít egyből ha vmi nem tetszik neki. Most már két és fél éves elmúlt, remélem nemsoká beérik amit folyamatosan nevelünk rajta...
Köszönöm, látom nemcsak nálunk van gond:(
Sok minden pedig nem változott, ugyanannyit vagyok vele, még együtt járunk a boltba is mindennap, míg alszik délután pihenek, reggel igyekszem feltenni az ételt mire felkel, és utána csak vele vagyok:( De úgy látom, kezdi megérteni,hogy hamarosan kicsit változni fog a dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!